Vi söker pedagoger Ma/No/Te

Framtidsmuseet/2047 Science Center söker lagorienterade pedagoger med inriktning matematik, naturvetenskap och teknik, som tillsammans med oss vill vara med och utveckla verksamheten.

Vi söker dig: Som har driv och en hög högstanivå.
- Du ser möjligheter istället för hinder och har en mängd idéer om hur vi tillsammans tar oss längre.
- Du tycker om att undervisa i blandade åldrar, är en naturlig och tydlig ledare, samt är bra på att skapa delaktighet i klassrummet och i mötet med elever.
- Du har högskoleutbildning med pedagogisk inriktning   (gärna grundskolans senare år/gymnasiet)
- Du är väl förtrogen med skolans styrdokument
- Du har ett intresse av utveckling- Du har erfarenhet av att undervisning i liknande miljöer
- Du föredrar lagarbete framför ensamjobb

Framtidsmuseet/2047 Science Center är ett av 19 Science Center i Sverige. Vi befinner oss just nu i en stark och positiv utvecklingsfas där verksamheten växer. Under de senaste åren har vi utvecklat oss till att vara en kunskapsarena och en mötesplats mellan skola, högre utbildning och näringsliv.

I samarbete med Borlänge kommun har Framtidsmuseet/2047 Science Center fått uppdraget att bedriva spetsundervisning, laborationer och hands-on aktiviteter i en inspirerande och modern miljö för alla kommunens elever.

Inledningsvis visstidsanställning, heltid. Start enligt överenskommelse.

Ansökan via mail med sedvanliga handlingar skickas senast den 14 aug 2017 till:
Märk mail med ”Ansökan Pedagog 2047”.
Intervjuer sker löpande, så invänta inte sista inlämningsdag.

Upplysningar: Sandra Pettersson, Verksamhetschef

MUSEIENTRÉ
Barn: 60 kr
Vuxna: 90 kr